Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر معاملات کارگزاری بانک ملی، گفت: پول همه کسانی که برای فروش سهام عدالت به بانک ملی مراجعه کرده‌اند نهایتا تا پایان هفته آینده واریز و پرونده فروش سهام عدالت در این بانک بسته می‌شود. به گزارش پول نیوز، سهامداران سهام عدالت در روزهای ششم تا سیزدهم خرداد ماه فرصت داشتند تا با مراجعه به بانکی که شماره شبا حساب خود را در آن بانک به سازمان خصوصی‌سازی داده‌اند، درخواست فروش ۳۰ درصد از سهام خود را ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بانک ملی یکی از بانک‌هایی است که تعداد زیادی از سهامداران سهام عدالت در آن حساب دارند و شماره شبا حساب خود از این بانک را در سامانه سازمان خصوصی‌سازی ثبت کرده‌اند.
به همین علت نیز در اسفند ماه سال گذشته که بحث واریز سود سهام عدالت مطرح شد، بسیاری از سهامدارانی که سود سهام خود را دریافت نکرده بودند از مشتریان این بانک بودند.
در این خصوص حسن علائی، معاون سازمان خصوصی‌سازی به تجارت‌نیوز گفت که، وجوه حاصل از سود سهام عدالت ۶۳ هزار نفر از سهامداران که در بانک ملی حساب داشته‌اند برگشت خورده است.
بنابراین در بحث فروش نیز به علت تاخیر حدود یک ماهه‌ای که در واریزی‌ها رخ داده است بسیاری از معترضان به عدم دریافت پول سهام از این بانک هستند.
علت تاخیر در واریزی چیست؟
مژگان ارجمند، مدیر معاملات کارگزاری بانک ملی در پاسخ به این سوال تجارت‌نیوز فرآیند فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری بانک ملی را تشریح کرد.
وی در ابتدا گفت: از آنجایی که حدود ۴۰ درصد از کل سهامداران سهام عدالت از مشتریان بانک ملی هستند، طبیعتا به علت رویه‌ای که درنظر گرفته شده باید به بانک ملی مراجعه می‌کردند؛ با توجه به فرآیند فروش سهام عدالت و تاخیری که در واریز وجوه رخ داد است تعداد سهامداران شاکی از این بانک نسبت به بانک‌های دیگر بیشتر است.
وی عنوان کرد: بانک ملی مانند سایر بانک‌ها براساس رویه‌ای که در نظر گرفته شده، سفارشات را جمع‌آوری و برای شرکت سپرده‌گذاری ارسال کرد؛ اما بعد از یک زمانی شرکت سپرده‌گذاری این فرآیند را نپذیرفت و روش را تغییر داد که موجب شد در روند فروش وقفه‌ای ایجاد شود.
ارجمند در این خصوص، ادامه داد: در سری اول که اطلاعات به صورت مستقیم به سپرده‌گذاری ارسال شد و سپرده‌گذاری سهام متقاضیان را در قالب کد تجمیعی برای کارگزاری آماده فروش می‌کند، برای واریز وجوه دوباره پای سپرده‌گذاری به میان می‌آید که باید لیست اطلاعات سهامداران را برای ما ارسال کند و بعد از راستی‌آزمایی اطلاعات مشتریان از طریق بانک بدون کوچک‌ترین وقفه‌ای پول سهامداران را واریز کردیم.
پول سهام چه کسانی تا به حال واریز شده است؟
مدیر معاملات کارگزاری بانک ملی در پاسخ به این سوال گفت: سهام همه کسانی که تا روز ۱۰ خرداد ماه با مراجعه به بانک درخواست فروش ۳۰ درصد از سهام خود را ثبت کرده‌اند، فروخته شده و به حسابشان واریز شده است؛ در این بین به خاطر این که اطلاعاتی مثل شماره ملی، موبایل، شبا و حساب برای تعداد محدودی از سهامداران نواقصی داشته که واریزی انجام نشده است که پس از رفع آن پرداختی‌ها انجام خواهد شد.
به گفته وی، پول سهام عدالت حدود ۹۰ هزار نفر از مشتریان بانک ملی به صورت کامل واریز شده است.
وی افزود: اما پس از این که ارسال اطلاعات از سوی کارگزاری به صورت مستقیم به سپرده‌گذاری متوقف و با واسطه‌ای که ایجاد شد، فروش نیز انجام نشد. در این مرحله ما درخواست فروش سهامدارانی که از روز یازدهم تا سیزدهم خرداد ماه به بانک ملی مراجعه کرده‌اند را برای شرکت سپرده‌گذاری ارسال کردیم و در روز یکشنبه هفته جاری شرکت سپرده‌گذاری مجوز فروش سهام این افراد را به ما داد که در حال فروش آن هستیم.
این مسئول کارگزاری بانک ملی با اشاره به عملکرد بازار طی روزهای اخیر خاطر نشان کرد: چون بازار طی روزهای اخیر ریزشی بوده، ما سعی کردیم که سهام مردم را با قیمت مناسب بفروشیم و از سوی دیگر نیز بازار بهم نریزد. طی دو روز گذشته سهام بیش از ۵۰ درصد از سفارشات فروخته شده که به محض این که شرکت سپرده‌گذاری لیست سهامداران را بدهد و پس از استعلام درستی اطلاعات، چک واریزی را به بانک می‌دهیم تا به حساب مشتریان واریز شود.
وجوه کی واریز می‌شود؟
ارجمند در این باره عنوان کرد: شرکت سپرده‌گذاری معمولا فردای روزی که معاملات انجام می‌شود، لیست سهامداران را برای ما می‌فرستند که برای فروش دو روز قبل معمولا امروز یا فردا لیست به‌دست ما می‌رسد و احتمالا در روز پنجشنبه یا نهایتا شنبه هفته آینده به حساب کسانی که سهامشان فروخته شده واریز می‌شود.
وی ادامه داد: در مجموع پیش‌بینی ما این است که سهام عدالت همه کسانی که در خرداد ماه به بانک مراجعه کرده‌اند طی امروز و فردا فروخته شود که واریز آن از شنبه هفته آینده آغاز و تا پایان هفته همه سهامداران پول سهام خود را دریافت کنند و پرونده فروش سهام عدالت در این بانک بسته شود.
وی در پایان با اشاره به فروش سهام عدالت از طریق مراجعه مستقیم به کارگزاری بانک ملی، گفت: در خصوص کسانی که پس از تاریخ ذکر شده به کارگزاری مراجعه و سهمی را برای فروش انتخاب کرده‌اند نیز چون فرآیند تسریع شده و بانک دیگر نقشی ندارد، درخواست سهامدار تجمیع و برای سپرده‌گذاری ارسال می‌شود که معمولا واریز وجه سریع‌تر انجام می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سپرده گذاری وجوه بازار معاملات سهام سهام عدالت کارگزاری بانک ملی سپرده گذاری ارسال شرکت سپرده گذاری فروش سهام عدالت سهام عدالت سهام خود خرداد ماه پول سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در هفته های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم هایی متشکل از زیرمجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده اند.

دیگر خبرها

  • طرح فروش فوری ریسپکت ۲ آغاز شد + جدول
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان